Campingpladser i naturskønne omgivelser – for børn og voksne

Er du og din familie frie fugle, som hellere nyder en campingferie end et fantasiløst all inclusive ophold? Vil I hellere udforske det land, I bor i, end være parkeret på et beton hotel på en fjern destination – og foretrækker I selvbestemmelse frem for skemalagte aktiviteter? Så kan I med fordel tjekke de mange lækre og veludstyrede campingpladser i Danmark, her under Camping og Familiepark West.

Hvad får jeg som campist på Camping og Familiepark West?

Hos Camping og Familiepark West kan du opleve en utroligt veludstyret campingplads med oplevelser for hele familien. Camping og Familiepark West tilbyder pladser for såvel campingvogne og autocampere som for telt campister – og det til aldeles rimelige priser.

Ønsker du mere fast indkvartering, kan du også vælge en af de lækre camping hytter til henholdsvis fem eller otte personer. Hver hytte er udstyret med et lille køkken indeholdende kogeblus, køleskab og indlagt vand. Så kan du og din familie selv lave mad, hvilket selfølgelig også kan foregå udendørs ved de fælles grill arealer.

Når du camperer på Camping og Familiepark West, får du og din familie samtidig adgang til alle lege arealer, fremragende fiske søer, en lækker naturlegeplads, sjove hoppepuder samt, vandland minigolf anlæg, beachvolley bane, svævebane og mooncars. I den tilhørende park findes desuden vandcykler, robåde og kanoer, og der er masser af muligheder for at holde picnic i det fri. Alt sammen i den dejligste natur!

Hvorfor skal jeg vælge Camping og Familiepark West?

Der er mange gode grunde til at holde ferie, eller henlægge et par dage af familiens camping tur, hos Camping og Familiepark West. I sæsonen er Camping og Familiepark Wests’ aktivitets kalender fyldt til randen med spændende aktiviteter og begivenheder for børn og voksne. Dette betyder, at du aldrig får en kedelig dag på Camping og Familiepark West.

Du kan læse mere på https://www.campingfamiliepark.dk/