Du kan møde mange typer ved et kristent mødested!

Hvordan forestiller du dig, at den almindelige kristne person ser ud, som du kan finde ved et kristent mødested?

Rigtige mange personer ser for sig nogle kaukasiske mennesker, der ligner den perfekte familien Danmark med lyshårede og blåøjede mennesker, der grænser til at være det kedeligste og tørre i verden, man finder i villakvarterne – det er næsten ærkeeksemplet på den slags typer, man ville bruge til nazistisk propaganda gør i tiden.

Måske er den slags mennesker da også godt repræsenteret i det vestjyske samfund, men når man ser på verdens gennemsnittet, så er det vitterligt alle former for mennesker, man kan støde ind i ved kristne mødesteder.

Dette gælder også i den vestlige verden.

For kristendommen er for alle, der tager Guds budskab til sig – Gud forskelsbehandler ikke, du skal bare tage imod ham, så er han din.

Derfor ser man både overtatoverede mennesker, der måske kunne ligne nogle, der er taget direkte ud af en rockerborg.

Man kan også finde fine forretningsmennesker, der jonglerer med stort ansvar og flere millioner penge hver dag og helt ned til en tidligere junkie, der fandt svaret på kvalerne i Gud.

Alle disse mennesker samler sig på et kristent mødested, hvor de ved, at der er mere fokus på det, der forener dem, end det, der skiller dem ad.

I Guds øjne er vi alle mennesker nemlig lige, og vi bliver kun målt ud fra vores gerninger og vores forhold til Gud.

Her er det ikke såkaldte prestigeting som penge, bolig, forhold og andet, der gør sig gældende og dømmer folk; det er kun den ubetingede kærlighed til Herren.

Det kan være svært at indse dette, hvis man er ny ved kristne mødesteder, men al begyndelse er svær, og det kan tage tid at finde ind til de indre værdier, når man kan være fokuseret på overfladiske ting i det daglige.