Skab hyggelige rammer om familieferien i en feriebolig

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når hele familien skal på ferie sammen. Hvor skal I hen? Hvordan skal I bo? Hvad skal I lave? Og mange andre spørgsmål er helt sikkert nogle, som I gerne vil have tænkt lidt over, inden I tager af sted. 

En god måde at bo på, når hele familien skal på ferie sammen, er at bo i en feriebolig. Der kan I alle sammen få jeres eget værelse, men har fælles opholdsrum og køkken. Dermed kan I tilbringe masser af tid sammen, men også have jeres eget private rum. Det er ikke mindst rart, når hele familien er på ferie sammen. 

Skal I mange af sted på ferie, er det en god ide for jer, at I overvejer en feriebolig i Djursland som Røndegaard. Det er en stor gård, hvor der er indrettet hele tre store ferieboliger. Det er derfor muligt for jer at leje boliger, hvor der er plads til mellem 20 og 27 overnattende. 

Der er flere grunde til, at en feriebolig er en god ramme om jeres ferie. Først og fremmest, at I kan være meget sammen. Ofte handler en ferie ikke om andet en det. Der er dog mulighed for forskellige aktiviteter på Røndegaard. Det er for eksempel fodbold, petanque og billard. Derudover er der også legehus og legeplads for de mindste. 

Djursland er et godt valg, da der ikke vil være langt dertil, lige meget hvor i landet I bor. Fra Sjælland er det muligt at tage færgen over til Ebeltoft. Derfra er der kun en halv times kørsel til Røndegaard. Fra resten af Jylland tager det heller ikke lang tid. Gården ligger kun en halv times kørsel fra Aarhus. Skal familien fra flere dele af Danmark samles, er det derfor et godt sted at gøre det.