Sydpå vs. campingpladser i Vestjylland

Sydpå eller staying-home-vacation i gode gamle DK?

Der er ingen tvivl om, at efter Danmark er åbnet mere og mere op, så har de fleste danskere overvejet at holde ferie hjemme. 

Ferielandet Danmark er nemlig fyldt af gode udflugter, dejlige strande, gode spisesteder og så videre, og så videre – det er bare lige med at finde de gemte perler. Dog skete der langtsomt også noget andet; hele verden åbnede nemlig pludseligt mere op. 

Det betød, at sydpå rejser blev mere og mere attraktiv, og lige pludselig skulle alle danskere sydpå til Kreta, Mallorca, ja you name it. Sommeren 2021 bliver derfor en splittelse mellem sydens varme og Danmarks dejlige sommeraftner, kontra sommeren 2020, hvor de fleste af os valgte at blive hjemme. 

Men hvordan kan man egentlig også argumentere for, hvorfor vi skal blive hjemme, når sydens varme kalder på én? Jo, ser du, det er der mange gode grunde til:

1: Kør hen hvor du vil

På campingferie i Danmark, vil du kunne køre hen, hvor du vil og når du vil. Du er ikke begrænset af noget hotel, og du vil opleve en lang højere fleksibilitet ved for eksempel at booke campingpladser i Vestjylland. 

2: Billigt alternativ

En telttur eller camping ferie er langt billigere end fly og all inclusive, og du vil altså derfor hurtigt kunne spare en masse penge i den anden. På den måde, vil du til gengæld have råd til flere oplevelser undervejs. 

3: Lær dit eget land at kende 

Ved at blive i Danmark og holde ferie her, vil du også lynhurtigt opleve sider af dit eget land og hyggelige steder, som du slet ikke vidste fandtes. Altså en god måde at lære sit eget land at kende på.

4: Tag hjem når du vil

… sidst men ikke mindst, er Danmark ikke større end at du kan tage hjem når du vil.